6 Nisan 2013 Cumartesi

Cambridge dil okulları

Cambridge dil okulları
Dünyadaki en köklü üniversiteler arasında olan Cambridge üniversitesi, bulunduğu kent itibariyle yüzyıllardır tam bir öğrenci şehri konumundadır.
1978 yılından bu yana akademik bir kent olan Cambridge de dil kursları verilmektedir. Cambridge de dil öğrenmeyi isteme sebebiniz kalitesi ya da tarihi bir şehrin dünyanın en ünlü üniversitelerinden bazılarına ev sahipliği yapıyor olduğunu bilmeniz olabilir. Burada İngilizce kursları verilen iki okul bulunur.
Cambridge de İngilizce dili kursları 16 yaş ve üzeri tüm yaş grupları içindir. Okullarda genel ve yoğun kurslar verilmektedir. Okulların çoğunda uzunluk ve yoğunluğu siz ayarlayabilirsiniz ve eğer dilerseniz kendinize özel ders programı oluşturabilirsiniz.
Cambridge’nin sunduğu kolaylıklar doğrultusunda her öğrencinin hayatında bir kez olsun tatmayı isteyeceği deneyimlerden biridir. Cambridge için uygun şartlara sahip olunduktan sonra İngiltere vizesi almak çok kolaydır.
Cambridge de çok fazla öğrenci olmasının yanında tüm dünyada gelen insanlarla harika bir atmosfere bürünmüştür. Cambridge üniversitesinin bu özelliğinin yanında parkları, restoranları ve kültür – sanat merkezleri ile İngiliz yaşantısını tatmanızı sağlar.
Londra’ya çok yakın olduğu için birçok insan yaz aylarını Londra’dan gelerek burada geçirmeyi tercih eder. Şehrin etrafında olan cam nehri özellikle yaz aylarında gondollarla gezintiye çıkan ya da teknelerle gezintiye çıkan turistlerle doludur.
Cambridge Üniversitesinde yapılacak onlarca şey vardır. Bu da hiçbir zaman sıkılmamanızı sağlar. Harika bahçelerde gezebilirsiniz, şehirde birçok park ve piknik futbol voleybol gibi faaliyetler için uygun alanlar mevcut. Tarihi binalar ziyaret edebilirsiniz, yazları Shakespeare, Strawberry Fair ve daha birçok festivale katılabilirsiniz. Bisikletle tüm nehir boyunca gezintiye çıkabilirsiniz, aynı şekilde yaya olarak da bunu yapabilirsiniz. Her Pazar olan İngiltere’nin ünlü geleneksel “Sunday roast” yemeğine katılabilirsiniz. Nehirde yaz aylarına kano öğrenebilirsiniz, aynı şekilde spor merkezlerinde herhangi bir sporla meşgul olabilirsiniz. Öğrenci gecelerinde birçok farklı ülkeden gelen yabancı insanlarla tanışabilirsiniz. Tiyatro, bale, opera gibi faaliyetlere katılabilir, Londra’yı gezebilir ve istediğiniz herhangi bir restorana gidip dünya mutfakları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Londra’ya istediğiniz zaman trenle ya da otobüsle gidip orada gitmeyi istediğiniz özel yerlere gidebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder